Dit is de proefversie van de nieuwe zorgzoeker

Wilt u de originele versie gebruiken, ga dan terug.

Vind uw zorgverlener

De keuzevrijheid van de verzekerde is de basis van ons zorgstelsel. Bij ons kiest u dan ook zelf uw zorgverlener. Gebruik hiervoor "vind uw zorgverlener". Dit overzicht wordt dagelijks door ons bijgewerkt.

Vrije keuze van zorgverlener

De keuzevrijheid van de verzekerde is de basis van ons zorgstelsel. Het evenwicht tussen de verzekerden, zorgverleners en zorgverzekeraars, zorgt voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg. DSW vindt het héél belangrijk dat u zelf uw zorgverlener (en zorgverzekeraar) kunt kiezen. De zorgverzekering van DSW is daarom een combinatiepolis. Met onze combinatiepolis bent u ook in 2020 vrij in de keuze van zorgverlener en heeft u de voordelen van gecontracteerde zorg. 

Bekijk waarin DSW onderscheidend is

Contracten met zorgverleners

Wij maken met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over kwaliteit en prijs. Zo hebben wij met alle ziekenhuizen en andere grote instellingen een overeenkomst. Als een ziekenhuis of instelling nog op '(nog) geen contract' staat in de zorgatlas dan wordt uw zorg vergoed volgens onze polisvoorwaarden. Als u in het uitzonderlijke geval naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat, dan dient u meestal zelf de rekening bij ons in. Vervolgens ontvangt u van ons een redelijke vergoeding.

Lees hier meer over niet-gecontracteerde zorgverleners