Terug naar collega's

Anthony Sarijoen Business Analist

  • Film Django unchained
  • Opleiding Management of Innovation
  • Vakantieland Rio de janeiro, Brazilië
  • Sport Hardlopen

Zoektocht

Na mijn exchange in São Paulo was de tijd voor mij aangebroken om op zoek te gaan naar een echte “grote mensen” baan. In deze zoektocht vond ik het erg belangrijk dat ik voldoening haal uit m’n werk, er een goede werksfeer is en het bedrijf innoverend is. Gezien de technologische ontwikkelingen bij DSW en ik al jaren een blije klant was van DSW (overigens nog steeds ben) besloot ik hier te solliciteren. Na verschillende bijbanen te hebben gehad als kleine Simba in de musical The Lion King, pannenkoekenbakker en schadeadviseur, vervul ik nu de functie als Business Analist binnen het team van de publieke website.

Persoonlijke groei

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Binnen DSW krijg ik de kans en ruimte om mij zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. In mijn eerste maanden heb ik veel geleerd door onder andere een innovation challenge, use case trainingen en een business analisten training. Ook hebben wij als team een feedback training gehad in het Excelsior stadion. Dit was een hele leerzame en leuke dag, waarbij wij verschillende handvatten hebben meegekregen om elkaar feedback te geven. Daarnaast gebruik ik mijn R&D tijd om online cursussen te volgen om steeds beter te worden in wat ik doe.

Balans

De balans tussen werk en privé vind ik erg prettig en dat geeft mij voldoende ruimte om muziek te maken, koffietjes te doen met vrienden en te lezen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen productiever werkt, wanneer je voldoende tijd over hebt om andere dingen te ondernemen waar je van houdt.