Terug naar collega's

Daniëlle van Klink ICT trainee

  • Sport Twirlen
  • Eten Pasta
  • Opleiding Natuurkunde
  • Game Mario Games

Eind april ben ik bij DSW begonnen met het ICT traineeship. Bij dit interne traineeship kom je gelijk bij een team developers te zitten waar je dan een opleiding gaat volgen. In deze opleiding krijg je de vrijheid om helemaal op je eigen tempo te werken, zodat je optimaal kan leren programmeren in C#.

Als je gevraagd wordt om te schrijven over jezelf bij DSW, dan kan je niet anders dan het over je collega’s hebben. In 2019 zijn er tot nu toe 12 andere starters begonnen bij DSW. Sommigen zijn al klaar met het eerste gedeelte van het opleidingstraject en zien we tijdens de lunch, maar hier vanaf mijn bureau kan ik er nog 6 zien. We kunnen dus super makkelijk samenwerken en hierdoor gemakkelijk leren.

Maar DSW is veel meer.

Maar DSW is veel meer. We gaan bijvoorbeeld iedere dag samen met de starters een rondje lopen tijdens de lunch. Recent hebben we de zomer BBQ gehad, waar het zo gezellig was dat sommige mensen moeite hadden om de laatste trein halen. Tevens hebben we als starters laatst een borrel mogen organiseren. Dit was een super mooie gelegenheid om collega’s van andere scrum teams binnen ICT te leren kennen. En naast deze twee leuke activiteiten heeft DSW een heerlijk bedrijfsrestaurant en ook nog eens een eigen sportzaal die je geheel gratis kan gebruiken. Al met al is er binnen DSW een heerlijke sfeer om lekker te werken en je collega’s (beter) te leren kennen.

Nu genoeg over DSW, wie ben ik nu eigenlijk. Ik ben 24 jaar en heb in februari mijn studie Natuurkunde afgerond. Naast mijn studie heb ik me vooral bezig gehouden met stichting Rino. Stichting Rino gaat langs middelbare scholen met een verzameling proefjes met vloeibaar stikstof om te laten zien dat Natuurkunde niet alleen saaie formules is. In mijn vrije tijd wissel ik heel erg af wat ik doen. Wanneer het lekker weer is, vind ik het heerlijk om buiten te wandelen, te zitten met een boekje of mijn kruidentuintje te onderhouden. Op andere momenten zit ik liever met mijn Nintendo Switch op te bank.

Net als Daniëlle starten als ICT Trainee? Bekijk de vacature.

Jouw carrière in de ICT beginnen met een kickstart én tegelijk bijdragen aan goede en betaalbare zorg voor iedereen.