Terug naar collega's

Ian Seinstra Systeembeheerder

  • Opleiding Informatica
  • Game Blade & Sorcery
  • Vakantieland Italië

Opleiding
Ik heb de opleiding Informatica afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daar heb ik geleerd om te programmeren en om in teamverband samen te werken. Als minor heb ik gekozen voor Enabling a Secure Networked Society. Daar heb ik onder andere geleerd hoe pentesting in z’n werk gaat en heb ik dit met een cursus bij Certified Secure mogen uitproberen. Ook waren er een aantal practica waar ik de vergaarde kennis heb mogen toepassen.

 Uit het gesprek kwam naar voren dat ik vanwege mijn interesse voor security en netwerken beter pas bij het beheer team. 

Hoe ik bij DSW beland ben
Toen ik bijna klaar was met mijn opleiding ben ik gaan zoeken naar een baan. Een van de criteria waar ik op let is de reistijd en bereikbaarheid van het werk. Schiedam ligt voor mij aan de goede kant van Rotterdam en is qua reistijd goed te doen. Ook de reputatie van DSW trok me aan. Dus ik heb gesolliciteerd voor DotNet-ontwikkelaar bij DSW. Uit het gesprek kwam naar voren dat ik vanwege mijn interesse voor security en netwerken beter pas bij het beheer team. Na een tweede gesprek heb ik besloten om daarvoor te kiezen.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd speel ik veel Virtual Reality spellen. Zoals Blade & Sorcery, Assetto Corsa en Arizona Sunshine. Naast de ontspannende werking van het afslachten van zombies krijg ik ook meteen een cardio workout. Verder ga ik ook graag op vakantie. Mijn favoriete vakantieland is Italië, vooral vanwege de musea en de mooie architectuur. Mijn andere topbestemming is het Verenigd Koninkrijk. Van kleins af aan ga ik hierheen op vakantie. Tegenwoordig vooral vanwege de cultuur en de musea.

Net als Ian aan de slag bij team Service & Beheer? 

Kan en durf jij de juiste infra beslissingen te nemen bij de beste ICT werkgever in de financiële sector? Dan is deze vacature iets voor jou!