DSW hoogste score voor werksfeer en bedrijfscultuur en derde plaats voor innovativiteit

DSW scoort hoog in werkgeversonderzoek Computable

Ieder jaar worden bedrijven in Nederland beoordeeld door hun eigen werknemers, door middel van een onderzoek vanuit Computable. Dit jaar zijn alle deelnemers aan het werkgeversonderzoek beoordeeld op achttien verschillende gebieden, zoals secundaire arbeidsvoorwaarden, dienstverlening en bedrijfscultuur.

DSW heeft een hoog aantal respondenten en scoort hoog met een gemiddelde totaalscore van 8,39. Op het gebied van bedrijfscultuur en werksfeer behaalt DSW, net als vorig jaar, de eerste plek. Daarnaast staat DSW op nummer drie in de categorie innovativiteit.

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in Computable Career Guide van 20 oktober 2020. In diezelfde editie zijn twee collega's geïnterviewd over de ontwikkelmogelijkheden bij DSW. Lysanne en Willem-Jan vertellen in dit artikel dat de winnende gebieden met elkaar samenhangen: ict in eigen beheer houden zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen, er is volop ruimte voor goede ideeën en de klant is altijd het uitgangspunt. Zo vertelt Product Owner Lysanne: "Bij DSW maakt het niet uit of je net gestart bent bij het bedrijf of er al jaren rondloopt. Een goed idee is een goed idee."