DSW gebruikt verschillende cookies

Door alle cookies te accepteren kunt u de website makkelijker gebruiken, vindt u sneller wat u zoekt en ziet u meer relevante informatie. Daarnaast kunnen wij problemen makkelijker signaleren. U kunt uw cookie instellingen altijd later aanpassen via ons cookiebeleid.

Zelf cookies instellen

Klantadviseur on the road

Geschreven door Christoph van Gorsel (Klantadviseur)
Geplaatst op 22 februari 2023

Het kan zomaar zijn dat je hem wel eens bent tegengekomen op de weg, de DSW-bus. We kunnen met recht stellen dat de DSW-bus uniek is in zijn soort. Want bij welke zorgverzekeraar kun je nog bij een rijdend loket terecht wanneer je een vraag hebt of een declaratie wilt indienen? In dit blog vertelt Christoph je meer over het leven op de weg.

Bijna tien jaar geleden ben ik bij DSW gaan werken, ik begon op de afdeling Polisbeheer en daarna heb ik nog even bij de afdeling Declaraties gewerkt. Al snel maakte ik de overstap naar de Klantenservice. Hier werk ik nu nog steeds met heel erg veel plezier. Wat mij meteen opviel bij DSW was de goede sfeer op kantoor. Collega’s zijn heel vriendelijk en je krijgt volop de ruimte om de fijne kneepjes van het klantenservice-vak te leren. Doordat je door verschillende mensen wordt ingewerkt leer je meteen veel collega’s kennen. Toen ik hoorde dat DSW ook een rijdend loket heeft werd ik meteen enthousiast en heb ik mij aangemeld om ook op de bus te kunnen werken. Niet lang daarna maakte ik mijn eerste kilometers van dorp naar dorp in onze regio.

Nooit een saaie dag

Het werk op de bus is ontzettend leuk en afwisselend. Je voelt je vrij als je in de bus aan het rijden bent. Daarnaast is het altijd weer een uitdaging om op tijd op alle standplaatsen te komen. DSW heeft namelijk in veertien dorpen in onze regio een plekje waar we met de bus staan. Verspreid over de week staan we op elke plek een paar uur. Soms staat een verzekerde mij al gezellig op te wachten als ik aan kom rijden. Je merkt dat de mensen onze service erg waarderen. Zeker in de kleine dorpjes. Die waardering maakt het werk extra leuk en dankbaar. Zo kwam er eens iemand langs om een kopje koffie te brengen en heb je vaste klanten die vaak even langskomen om een praatje te maken.

Ook gebeuren er wel eens bijzondere dingen op de weg. Zo nam ik een keer een verkeerde afslag waardoor ik het hele centrum van Rotterdam door moest. Ook reed ik een keer achter een mooie limousine. Bleek hier gewoon onze koning in te zitten. Zoals je leest heb ik eigenlijk nooit een saaie dag wanneer ik op de bus werk. Mij krijg je hier dus niet weg!


Over Christoph

Christoph is vaste kracht op de Klantenservice van DSW. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness en tennis. Daarnaast houdt hij ervan om lekker in zijn tuin bezig te zijn. 

Word jij de nieuwe collega van Christoph?

Bekijk dan snel onze vacature voor Klantadviseur!


Naar boven