Alda de Bruin

Telefoniste/Receptioniste
  • Huisdieren Hond
  • Vakantieland De wereld
  • Favoriete boek Romans tot aan thrillers

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Alda en werkzaam als telefoniste/ receptioniste in het telefoniste team van DSW, een team vol gezellige dames die allemaal zowel aan de telefoon als aan de receptie kunnen werken. De dagelijkse werkzaamheden variëren van het beantwoorden van telefoontjes, het achterhalen van de van de aard van de vraag, tot het ontvangen van bezoek.

Zo vind ik de echte kracht van DSW dat “we” anders durven te zijn, zeker als dit in het belang van onze verzekerden is.

De kracht van DSW

Mijn favoriete kernwaarde blijft toch ‘Menselijk’ en/of ‘Eerlijk’. Aan de telefoon zijn dit volgens mij wel echt de belangrijkste waardes om aan te houden. Ieder telefoontje is weer anders en daarbij zul je ook altijd moeten proberen het vorige gesprek los te laten, ook als deze even een keer niet zo leuk waren. Wat ik daarbij echt voel is dan er bij DSW een echt ‘Wij’ gevoel hangt. Zo vind ik de echte kracht van DSW dat “we” anders durven te zijn, zeker als dit in het belang van onze verzekerden is.

Alda beter leren kennen?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met creatieve bezigheden, zo doe ik bijvoorbeeld aan diamond painting en poppenhuis kamertjes inrichten. Lezen doe ik ook erg graag en lees dan ook alles wat los en vast zit. En omdat mijn man niet zo van reizen houdt, ga ik graag met mijn collega’s op stedentrips. Ik wil graag iets van de wereld zien en heb dan ook niet echt een favoriete reisbestemming.