Wendy van Hassel - van der Houwen

Medewerker Declaraties
  • Opleiding Pabo
  • Sport Dansen
  • Vakantieland Australië en Nieuw-Zeeland

Werken op de afdeling Declaraties

De declaraties van verzekerden en zorgverleners komen per post en via het landelijk systeem bij ons binnen. De declaraties die niet direct digitaal verwerkt kunnen worden door het systeem, komen bij mij en mijn collega’s terecht. Deze beoordelen en verwerken we handmatig. Dagelijks hebben we contact met verzekerden en zorgverleners, telefonisch en per mail.

Daarnaast komen er aanvragen voor machtigingen binnen, die leggen we voor aan één van onze medisch adviseurs en verwerken we als er een beoordeling is gedaan. Af en toe vinden er overleggen plaats. Verder ben ik bezig met een leuk project: ‘het nieuwe inwerken’. We zijn de inwerkprocedure aan het vernieuwen, zodat onze nieuwe collega’s zich direct welkom voelen en optimaal kunnen worden ingewerkt.

Het leuke aan mijn werk is dat elke dag anders is, je weet van te voren niet hoe je dag eruit gaat zien en welke werkzaamheden er op je pad komen. Elke dag verwerk je verschillende nota’s of neem je aanvragen in behandeling. Daarnaast beantwoord je een aantal mails, en je krijgt een stuk of 20 telefoontjes per dag. Ook mijn collega’s maken het werken bij DSW erg leuk.

DSW zorgt even goed voor haar werknemers als voor haar verzekerden.

Ook had ik niet verwacht dat je toch veel contact hebt met collega’s van andere afdelingen. Je hebt elkaar soms nodig om een vraag te kunnen beantwoorden of om een casus te kunnen beoordelen. Bij DSW kwam ik er al snel achter dat wanneer je gewoon jezelf bent, al snel verder kunt komen. Binnen een jaar mocht ik solliciteren op een andere/betere functie binnen mijn team. Niet veel later kreeg ik al een vast contract, erg fijn! DSW zorgt even goed voor haar werknemers als voor haar verzekerden.

Wendy beter leren kennen

Ik onderneem graag leuke dingen met mijn man, vriendinnen of familie. Daarnaast houdt ik erg van reizen en dansen. Vijf jaar geleden vroeg de eigenaresse van de sportschool waar ik danste, of ik les wilde komen geven. Toen heb ik een opleiding gedaan. Sindsdien geef ik Bodyjam en Zumba, op maandag en woensdagavond. Bij DSW heb ik ook de ruimte gekregen om af en toe een Zumba les te geven, met groot succes.