Yourdi van der Raaf

Medewerker Declaraties
  • Vakantieland Azië
  • Favoriete boek Shoe dog
  • Inspirerend persoon Phil Knight

Hoe ik hier terecht ben gekomen? Als Schiedammer ken je DSW natuurlijk. Toen ik een vacature voor administratief medewerker op de website zag staan heb ik hierop gereageerd en zo ben ik hier terecht gekomen. Ondertussen ben ik werkzaam op de afdeling Declaraties.

Als medewerker Declaraties ben ik vooral bezig met het afhandelen van declaraties die via verzekerden en/of zorgverleners bij ons terecht komen. Ook het afhandelen van aanvragen, beantwoorden van vragen die worden gesteld via de mail en het telefoneren met verzekerden en zorgverleners hoort hierbij. Dit doe ik voor de verstrekkingen hulpmiddelen, huisartsen en farmacie.

Aan het begin dacht ik dat DSW een beetje saai was. Van buiten ziet het er wat ‘saaiig’ uit, maar dat is het verre van. Er worden regelmatig leuke activiteiten gedaan en sinds januari 2019 hebben we ook nog eens een eigen sportruimte. Daarnaast is het ook wat je er zelf van maakt natuurlijk!

Werken bij DSW

Ik ben een voorstander van gelijke benadering ongeacht leeftijd en gezondheid. Iedereen is gelijk. En dit geldt bij DSW niet alleen voor verzekerden maar ook voor collega’s. De flexibiliteit, de leuke en gezellige collega’s, het helpen van mensen en beantwoorden van vragen vind ik het fijnste aan mijn werk. Maar ook zeker de mogelijkheden die DSW biedt om jezelf te ontwikkelen. Zoals in mijn geval het volgen van de opleiding Fitness Trainer.

Bij DSW heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd om zakelijk contact leggen met vreemden maar ook discipline. Zoals bijvoorbeeld bepaalde werkzaamheden op tijd afhandelen. Maar ook zeker wat er allemaal nodig is in de zorg, de verschillende soorten medicatie en hulpmiddelen. Dat zijn zaken die je anders, hopelijk, amper meekrijgt.

Meer over Yourdi

Verder ben ik een echte fitnessfanaat en kun je mij vooral tegenkomen in de sportruimte van DSW. Hier geeft ik namelijk een aantal keer in de week circuittrainingen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blogpost.

Zitten is het nieuwe roken

woensdag 6 november 2019