Bedrijfsverzekeringen

DSW biedt u naast een collectieve zorgverzekering en een goede verzuimondersteuning, diverse bedrijfsverzekeringen aan. Met onderstaande verzekeringen kunt u uw bedrijfsrisico's afdekken. Voor een advies op maat neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB)

Als ondernemer kunt u met schadeclaims te maken krijgen. (Bijvoorbeeld omdat u tijdens de uitvoering van uw werk schade heeft veroorzaakt.) Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen (AVB) beschermt u uw bedrijf tegen financiële aanspraken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Geeft u als ondernemer een verkeerd advies, dan kan dat financieel vervelende gevolgen voor u hebben. Bescherm daarom uw vermogen met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Als ondernemer is het niet ondenkbaar dat u eens te maken krijgt met een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met een leverancier, een afnemer, een werknemer of de overheid. De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven biedt u dan professionele ondersteuning.

Inventaris- en goederenverzekering

Als er schade ontstaat aan uw inventaris of goederen, is de toekomst van uw bedrijf de eerste zorg. De Inventaris en Goederenverzekering vergoedt uw materiële schade, zodat u snel verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Brand, storm of vandalisme; schade aan uw bedrijfsgebouw kan talloze oorzaken hebben. Met de Bedrijfsgebouwenverzekering hoeft u zich over de kosten van materiële schade in ieder geval geen zorgen te maken.

Bedrijfsschadeverzekering

Door schade aan uw bedrijf, inventaris of goederen kan uw bedrijf stil komen te liggen. Dat betekent dat u tijdelijk geen inkomsten heeft, terwijl de vaste kosten zoals huur en salarissen gewoon doorlopen. De Bedrijfsschadeverzekering vergoedt vermindering van de bruto winst door teruggang in productie of omzet.

Motorrijtuigenverzekering

Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw werkzaamheden afhankelijk zijn van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Met de Motorrijtuigenverzekering wordt u in geval van schade deskundig geholpen, zodat u snel weer de weg op kunt.

Eigen vervoerverzekering

Diefstal van de spullen uit uw bedrijfswagen kan bijzonder vervelend uitpakken. Zeker als het om uw gereedschap gaat, of uw bestellingen. U kunt dan de afspraken met uw klanten immers niet nakomen. Met de Eigen Vervoerverzekering dekt u zich hier goed tegen in.

Voordeelpakket bedrijven

Het Voordeelpakket bedrijven combineert vrijwel alle schadeverzekeringen die u nodig hebt voor de continuïteit van uw bedrijf. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger uw korting op de premie.