2020 vrijgevestigden

DSW Zorgverzekeraar hecht veel waarde aan een goede communicatie met haar zorgaanbieders. Via deze site kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van GGZ.

Nieuws en mededelingen

Contracteerproces GGZ praktijken

DSW heeft in 2019 met GGZ praktijken een tweejarige overeenkomst gesloten. Deze praktijken hoeven voor 2020 het contracteerproces dus niet te doorlopen. Wij verstrekken aan de gecontracteerde praktijken de tarieflijst voor 2020 nadat de NZa de maximum tarieven heeft gepubliceerd. De contracttarieven zijn ook te berekenen op basis van de informatie uit addendum 1 van de reeds getekende overeenkomst.


Contracteerbeleid curatieve GGZ 2020

Als u het afgelopen jaar nog geen overeenkomst heeft gesloten voor 2019 en 2020 en wel geïnteresseerd bent in een overeenkomst voor 2020, dan kunt u deze aanvragen via contractering.ggz@dsw.nl. Afhankelijk van uw situatie kunt u een overeenkomst aanvragen voor beide jaren of alleen voor 2020. 


Overeenkomst met DSW


Declareren van zorgkosten


Vergoeding voor consumenten 2019

Voor informatie over de vergoeding van geestelijke gezondheidszorg voor consumenten, verwijzen we u naar het vergoedingenoverzicht:

Contactgegevens

Voor vragen verwijzen we u naar de contactpagina.

MijnZorgverlener
Ga naar de beveiligde omgeving voor zorgverleners. Hierop vindt u o.a. overeenkomsten & declaraties.