Hoge score voor DSW in werkgeversonderzoek Computable

Een onderzoek onder werknemers van bedrijven in Nederland

Ieder jaar worden bedrijven in Nederland beoordeeld door hun eigen werknemers, door middel van een onderzoek vanuit Computable. Net als voorgaande jaren zijn de werkgevers weer op allerlei vlakken beoordeeld, zoals collegialiteit, dienstverlening en bedrijfscultuur. Belangrijk is dan wel dat een minimaal aantal werknemers dit onderzoek per bedrijf heeft ingevuld. 

DSW heeft een hoog aantal respondenten en blinkt volgens de eigen ict-ers uit in maatschappelijke betrokkenheid (9,38). Verder scoort ook de financiële stabiliteit hoog met een 9,25. Op het gebied van bedrijfscultuur behaalt DSW de eerste plek. Daarnaast staan we op nummer twee in de categorie werksfeer en op drie in de categorie collegialiteit. Ook op het gebied van softwarebeheer scoorden we goed. We behaalden namelijk een eerste plaats.

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in Computable nummer 4 van dit jaar, klik hier voor het onderzoek. In diezelfde editie zijn twee collega's geïnterviewd over de ontwikkelmogelijkheden bij DSW. Klik hier voor het interview.