Werken bij DSW 
Samen maken we het verschil!

Pas jij bij DSW?

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen wij je daar bij helpen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn, maar klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen. Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

Uitgelichte vacatures

Wil jij onderdeel zijn van het team Medisch Advies waarin je werkt voor de verschillende vormen van zorg? Dan is deze vacature iets voor jou!
Kan en durf jij de juiste infra beslissingen te nemen bij de beste ICT werkgever in de financiële sector? Dan is deze vacature iets voor jou!
Ben jij die frisse wind, vol enthousiasme en innovatieve ideeën?

De sfeer binnen DSW? Klantgericht, informeel en gemoedelijk.

DSW is een platte organisatie met korte communicatielijnen.

Meer weten over werken bij DSW?

“Niemand die geneeskunde gaat studeren, doet dat om arts bij een verzekeraar te worden”, zegt Arjan de Kwant, manager zorg & medisch adviseur bij DSW.

Sportbroeders

maandag 16 augustus 2021

Functioneel Applicatiebeheerder Leroy beantwoordt een paar vragen over zijn sportieve leven en over de gezelligheid in de sportruimte van DSW.

Cheyenne deelt haar gedachten over het werken bij DSW.