Werken bij DSW 
Samen maken we het verschil!

Pas jij bij DSW?

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen wij je daar bij helpen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn, maar klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen. Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

Uitgelichte vacatures

Als meest klantvriendelijke zorgverzekeraar van Nederland zijn wij op zoek naar een Klantadviseur met hart voor onze verzekerden. Kom jij ons versterken om nog beter te worden?
Wil jij een bijdrage leveren aan een van de meest dynamische en complexe sectoren van Nederland - de zorg - en een bijdrage leveren aan de taken en werkzaamheden van het zorgkantoor? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Help jij ons mee de Internal Audit Functie (IAF) naar het volgend niveau te brengen?

De sfeer binnen DSW? Klantgericht, informeel en gemoedelijk.

DSW is een platte organisatie met korte communicatielijnen.

Meer weten over werken bij DSW?

Sportbroeders

maandag 16 augustus 2021

Functioneel Applicatiebeheerder Leroy beantwoordt een paar vragen over zijn sportieve leven en over de gezelligheid in de sportruimte van DSW.

Cheyenne deelt haar gedachten over het werken bij DSW.

Mijn inwerkproces bij DSW

donderdag 5 maart 2020

Quinty blikt na 3 maanden terug op haar inwerkproces en neemt je mee in haar reis bij DSW.