Reisverzekering

Wij bieden Europa - of werelddekking. Voor elke reis hebben we een passende oplossing en u kunt eenvoudig online uw schade indienen. Ook een annuleringsverzekering is mogelijk. Ga zonder zorgen op reis met de reisverzekeringen aangeboden namens de Europeesche verzekeringen.

Coronavirus vraag en antwoord 

Voor antwoord op uw vragen over het coronavirus met betrekking tot uw reis- en annuleringsverzekering verwijzen wij u  naar de website van de Europeesche verzekeringen.


Zorgkosten in het buitenland

Het is aan te raden om te lezen hoe het zit met zorgkosten bij een reis of verblijf in het buitenland. De meeste gestelde vragen over dit onderwerp vindt u hier. Wat u in ieder geval moet weten is:

Doorlopend

Een doorlopende reisverzekering afsluiten

De ideale keuze wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie gaat en voordelig verzekerd wilt zijn voor maximaal 60, 90 of 180 dagen per reis, afhankelijk van het gekozen pakket. 

Meer informatie

Kortlopend

Voor die ene vakantie of weekendtrip

Als u voor één enkele vakantie verzekerd wilt zijn. De premie wordt berekend op basis van het aantal vakantiedagen, die u zelf kunt bepalen.

Meer informatie

Direct schade melden?

Schade kunt u melden via de website van de Europeesche. U kunt ook het  schadeformulier voor de reisverzekering of het schadeformulier voor de annuleringsverzekering invullen en per post naar ons opsturen (Postbus 173, 3100 AD Schiedam).

Dienstenwijzer

Op bovenstaande verzekeringsactiviteiten is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u tijdig informeren over wie wij zijn en hoe wij werken.

In deze dienstenwijzer geven wij u daarom de belangrijkste informatie over deze verzekeringsactiviteiten. Wilt u over bepaalde onderwerpen meer weten dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen.

Download hier onze dienstenwijzer.