DSW legt uit!

De filmpjes op deze pagina leggen u op een begrijpelijke manier uit hoe een zorgverzekering in elkaar steekt. Heeft u na het zien van een filmpje nog steeds vragen, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice!

Zorgverzekering

Een zorgverzekering kan vrij ingewikkeld zijn. Daarom willen we u zo duidelijk mogelijk uitleggen hoe onze zorgverzekering in elkaar steekt, wat het eigen risico is en hoe zorgkosten tot stand komen. En wat is nou beter dan het aan u te laten zien door middel van een mooi animatiefilmpje?

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar

MijnDSW

Via MijnDSW beschikt u over een persoonlijk gedeelte op onze website. Binnen uw MijnDSW account kunt u zaken rondom uw zorgverzekering inzien en regelen. De toegang tot MijnDSW is geregeld via DigiD. Met DigiD kunt u veilig en betrouwbaar inloggen op uw account. Meer weten? Klik op play!

MijnDSW: uw persoonlijke omgeving

Ziekenhuiskosten

Hoe zijn de kosten van een behandeling in het ziekenhuis opgebouwd?  En waarom kan de prijs van die behandeling vooraf niet vastgesteld worden? We leggen het aan u uit.

DSW legt uit: Wat kost een ziekenhuisbehandeling?

Premie 2021

De premie voor de basisverzekering in 2021 is € 124,50 per maand. Om te begrijpen waarvoor u dit bedrag betaalt, laten we u zien hoe dit bedrag is opgebouwd. 

2021: DSW legt de premieopbouw uit

Wat is een zorgverzekering?

DSW Zorgverzekeraar biedt u een zorgverzekering in de vorm van een combinatiepolis, met vrije zorgkeuze. In dit filmpje vertellen we u meer over wat een zorgverzekering is en wat deze polis precies inhoudt.

Wat is een zorgverzekering?

Wat is een combinatiepolis?

Onze zorgverzekering is een combinatiepolis: vrije zorgkeuze, met de voordelen van gecontracteerde zorg. In dit filmpje leggen we u verder uit wat een combinatiepolis nou eigenlijk betekent.

Wat is een combinatiepolis?

Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is erg handig wanneer u vergoedingen nodig heeft die niet zijn opgenomen in de basisverzekering. We bieden complete pakketten met daarin bijvoorbeeld fysiotherapie en tandartsbehandelingen. In dit filmpje leggen we de aanvullende verzekering uit.

Extra vergoedingen met een aanvullende verzekering

Eigen risico

Het eigen risico. Iedere verzekerde krijgt er waarschijnlijk wel een keer mee te maken. Maar wat is het verplicht eigen risico? En waarom is er ook een vrijwillig eigen risico? We vertellen het aan u in dit filmpje.

Het eigen risico

MijnDSW app

Eenvoudig declareren en uw post bekijken is erg eenvoudig met de  MijnDSW app. Maar er zijn meer voordelen! We geven u een korte introductie.

De MijnDSW app