Annuleringsverzekering

Ga zonder zorgen op reis met een annuleringsverzekering aangeboden namens de Europeesche Verzekeringen. U heeft keus uit een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Hiermee kunt u niet alleen annuleren voor vertrek, maar ook tijdens de vakantie. Met de Allrisk annulering kunt u zelf uw annuleringsreden bepalen. Deze verzekering is goed te combineren met een reisverzekering.

Coronavirus vraag en antwoord 

Voor antwoord op vragen over het Coronavirus met betrekking tot uw reis- en annuleringsverzekering verwijzen wij u door naar de website van de Europeesche verzekeringen.

Doorlopend

Voor ál uw vakanties

Als u meerdere keren per jaar of voor een lange periode op reis gaat. Of als uw reissom minimaal € 1.000,- per verzekerde per jaar bedraagt.

Meer informatie

Kortlopend

Voor die ene vakantie of weekendtrip

Wanneer u voor een korte periode op reis gaat, is dit een goede keuze voor u.

Meer informatie

Schade melden?

Schade kunt u melden via de website van de Europeesche. U kunt ook het schadeformulier voor de reisverzekering of het schadeformulier voor de annuleringsverzekering  invullen en per post naar ons opsturen (Postbus 173, 3100 AD Schiedam).

Dienstenwijzer

Op bovenstaande verzekeringsactiviteiten is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u tijdig informeren over wie wij zijn en hoe wij werken.

In deze dienstenwijzer geven wij u daarom de belangrijkste informatie over deze verzekeringsactiviteiten. Wilt u over bepaalde onderwerpen meer weten dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen.

Download hier onze dienstenwijzer.