Zorgverzekering bij DSW

DSW vindt het heel belangrijk dat iedereen in Nederland verzekerd is van goede zorg. Of je nu ziek of gezond, jong of oud, arm of rijk bent. Iedereen is welkom bij DSW en iedereen betaalt dezelfde premie voor de basisverzekering.

DSW houdt het lekker overzichtelijk: één basisverzekering met dezelfde scherpe premie voor iedereen. Wij vinden de vrije artsenkeuze erg belangrijk. De basisverzekering van DSW is daarom een combinatiepolis. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 complete aanvullende verzekeringen. Hulp nodig bij het kiezen? Gebruik dan onze AV keuzewijzer.

Basisverzekering

De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering krijgt u extra vergoedingen.

Het eigen risico

Iedere volwassene betaalt een verplicht eigen risico voor de zorgverzekering.
Vrije zorgkeuze

vrijekeuze

Onze zorgverzekering is in 2020 een combinatiepolis. Met een combinatiepolis bent u vrij in de keuze van een  zorgverlener en heeft u de voordelen van gecontracteerde zorg. Om de zorg voor verzekerden goed en betaalbaar te houden en daarnaast de keuzevrijheid van onze verzekerden te garanderen, maken wij met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over de kwaliteit en prijs.

DSW heeft met bijna alle zorgverleners een overeenkomst maar in ieder geval met alle ziekenhuizen en grote instellingen. Als een ziekenhuis of instelling aangeeft nog met ons in onderhandeling te zijn, dan krijgt u uw zorg toch volledig vergoed.

In het enkele geval dat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat, vergoeden wij alsnog een redelijk tarief.  

Lees meer over de vergoeding van niet-gecontracteerde zorgverleners.