Waarin is DSW onderscheidend?

In Nederland zijn 9 verzekeraars en wel honderden labels waar je uit kan kiezen. Waarom zou je kiezen voor een zorgverzekering van DSW? Zijn er wel verschillen? Op deze pagina leggen wij uit waar we bij DSW trots op zijn en waarom wij die ene zorgverzekeraar zijn die zich onderscheidt van de andere zorgverzekeraars.

Solidariteit

DSW vindt het heel belangrijk dat iedereen in Nederland verzekerd is van goede zorg. Of je nu ziek of gezond, jong of oud, arm of rijk bent. Iedereen is welkom bij DSW en iedereen betaalt dezelfde scherpe premie voor de basisverzekering.

Vrije keuze van zorgverlener

DSW vindt het heel belangrijk dat u zelf uw zorgverlener kunt kiezen. Daarom strijden we actief voor het behoud van dit recht.

Geen zorgen over de kosten

Houd uw kosten laag en overzichtelijk met de scherpe premie van DSW. DSW biedt u de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen en zorgt voor een snelle uitbetaling van uw nota's.

Pakket

DSW biedt iedereen een combinatiepolis. Wij geloven niet in een goedkope budgetpolis, want wij hechten waarde aan vrije keuze van zorgverlener en u heeft het voordeel van gecontracteerde zorg. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 complete aanvullende verzekeringen. Bij ons heeft u altijd vrije keuze van zorgverlener.

Online gemak

DSW weet dat verzekerden liever zo weinig mogelijk met hun zorgverzekering bezig zijn. We proberen alles zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Daarom kunt u al uw verzekeringszaken online regelen.

Goede dienstverlening

Heeft u een vraag? Bij ons wordt u snel en deskundig geholpen door onze klantenservice, persoonlijk aan het loket, aan de telefoon of online. Onze dienstverlening krijgt van onze verzekerden dan ook de hoogste score.

Financiën op orde

DSW vindt het belangrijk om transparant te zijn. Daarom maken we elk jaar als eerste onze premie bekend en tonen we al sinds jaar en dag hoe deze premie is opgebouwd.

Ook typisch DSW

DSW is een kleine zorgverzekeraar met korte lijntjes, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Daarmee zijn we een alternatief voor de grote 4 zorgverzekeraars die 90% van de markt in handen hebben.

Aanmelden
Informatie over aanmelden
Wat vindt u belangrijk?

DSW hoort graag welke van deze punten u belangrijk vindt! Welke van deze genoemde onderwerpen neemt u mee in uw keuze voor een zorgverzekeraar? DSW is constant bezig met verbetering.

Waar vindt u dat DSW beter in kan worden? Geef het aan ons door via de feedback knop (op desktop rechts van het scherm, op mobiel onderaan de pagina).